Geen producten (0)
Geen producten (0)
Meerdere meters = 1 geheel
Petscreen grijs 120 cm breed Petscreen grijs 120 cm breed €19,95 / m1
1 2
 

Petscreen Grijs 120 cm breed €19,95 / m1

€ 19,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Materiaal Polyester met PVC coating icm Glasfiber
Kwaliteit Highend quality
Beschikbare breedtes 70 cm, 90 cm, 120 cm, 160 cm, 180 cm
Beschikbare kleuren Grijs of Zwart
Verpakking Karton of envelop
Vervoerder GLS
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Gewicht 390 gram per vierkante meter
Maaswijdte 0,8 x 1,0 mm (ongeveer)
Omschrijving

Petscreen gaas grijs 120 cm breed

Petscreen gaas is gaas wat extra sterk is. Het wordt met name gebruikt om in hordeuren en / of horramen te monteren wanneer er huisdieren in huis zijn welke door middel van hun scherpe nagels het gewone horgaas kapot kunnen krabben. Petscreen is dusdanig sterk dat dit niet mogelijk is en uw hordeur of horraam dus in goede staat blijft. Petscreen bestaat uit Polyester / PVC coating in combinatie met Glasfiber en is daardoor extra sterk en bestand tegen huisdieren. Het petscreen wat u hier ziet is 120 cm breed grijs en wordt per strekkende meter aangeboden. Wanneer u meerdere meters bestelt wordt dit als een geheel verzonden. 

Petscreen en Horrenbouw

Horrenbouw is enkele jaren geleden opgericht en heeft de focus en kennis om u het juiste petscreen te bieden. Wij verkopen professioneel petscreen van topkwaliteit. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse breedtes. Dit doen wij in combinatie met kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Diverse kleuren petscreen

Horrenbouw biedt u de mogelijkheid om diverse kleuren en maten petscreen te bestellen welke passen bij uw toepassing. Daarnaast verkopen wij alle soorten standaard glasfiber gaas per strekkende meter of per rol.

Direct bestellen

Heeft u geschikt petscreen gezien in onze webshop die bij uw toepassing past? Twijfel dan niet en bestel direct. Vervolgens bezorgen wij uw petscreen snel thuis en kunt u aan de slag met het zelf maken van uw horren.

petscreen kopen