Geen producten (0)
Geen producten (0)
Meerdere meters = 1 geheel
Aluminium gaas zwart 80 cm
 

Aluminium Horgaas Zwart 80 cm breed p/m1

€ 7,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Omschrijving

Aluminium horgaas zwart 80 cm breed

Horrenbouw biedt u de gelegenheid zwart aluminium horrengaas te bestellen met een breedte van 80 cm en een maaswijdte van ongeveer 1,2 x 1,3 mm. Aluminium horgaas is sterker dan het standaard glasfiber horgaas en wordt gebruikt voor vele doeleinden. Het aluminium horgaas is per strekkende meter verkrijgbaar. U vult bij 'aantal' het aantal strekkende meters in. Wanneer u meerdere meters zwart aluminium horgaas bestelt wordt dit als een geheel geleverd, dus niet per losse meter stukken.

Aluminium horgaas en Horrenbouw

Horrenbouw is enkele jaren geleden opgericht en heeft de focus en kennis om u het juiste aluminium horgaas te bieden. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse soorten gaas. Dit doen wij op basis van kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Direct zwart aluminium gaas 80 cm bestellen

Heeft u zwart aluminium horgaas gezien in onze webshop die bij uw toepassing past? Twijfel dan niet en bestel direct. Vervolgens bezorgen wij uw rol aluminium vliegengaas snel thuis en kunt u aan de slag met het zelf maken van uw horren.