Geen producten (0)
Geen producten (0)
Binnenkort leverbaar!
Hordeurprofiel zware kwaliteit Hordeurprofiel verstek Hordeurprofiel vooraanzicht Verschil raamhorprofiel en hordeurprofiel 0 Hordeurprofiel technische tekening
1 2 3 4 5
 

Hordeurprofiel zware kwaliteit Wit - 200 cm

€ 39,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Bruto gewicht 3,00 Kg
Afmetingen (l,b,h) 200 x 0 x 0 cm
Omschrijving

Hordeurprofiel 200 cm - sterke uitvoering

Deze hordeurprofielen zijn van zeer zware kwaliteit en geschikt voor het maken van stevige hordeuren. Wij gebruiken deze profielen voor onze hordeur bouwpakketten, maar bieden ze ook los aan op 200 cm lengte. De kleur van de profielen is Wit RAL 9010. Daar waar eerder vaak hordeuren gemaakt werden met onze voorzethorprofielen, kan het nu met zeer dikke aluminium hordeurprofielen. Op de foto ziet u het verschil met de voorzethorprofielen. De profielen worden recht afgezaagd op 200 cm geleverd, dus niet al in verstek. Ook alle andere onderdelen voor stevige hordeuren zijn leverbaar, alsmede bouwpakketten.

Hordeurprofielen en Horrenbouw

Horrenbouw levert al vele jaren alles op het gebied van horren en hordeuren, met name op gebied van zelfbouw. Door de jaren heen hebben we de focus en kennis ontwikkeld om u de juiste hordeurprofielen te leveren, waarbij deze profielen de nieuwste uitbreiding van het assortiment zijn. Liever een compleet bouwpakket? Klik dan hier.

Sterke hordeurprofielen kopen

Bestel uw sterke dikke aluminium hordeurprofielen eenvoudig via de webshop en ontvang deze binnen enkele dagen. Wanneer u nog vragen heeft kunt u deze vrijblijvend stellen via de mail of de telefoon. Ook kunt u direct een medewerker spreken via de live chatfunctie. 

Hordeurpofiel afmetingen