Geen producten (0)
Geen producten (0)
Binnenkort leverbaar!
Hordeur profielen 1 Afmetingen tussenprofiel hordeur Tussenblokje voor tussenprofiel
1 2 3
 

Hordeur tussenprofiel zware kwaliteit Wit - 150 cm

€ 29,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Bruto gewicht 3,00 Kg
Omschrijving

Tussenprofiel voor sterke hordeur

Het tussenprofiel wat u hier ziet is geschikt voor onze sterke hordeuren. Het tussenprofiel zorgt voor stevigheid, zodat de kaderprofielen van de hordeur niet door kunnen buigen. Het zijn zeer sterke hordeur tussenprofielen waarmee zeer degelijke hordeuren te maken zijn. Dit hordeur tussenprofiel wordt standaard meegeleverd bij de hordeur bouwpakketten, maar is ook los te bestellen. De montage gebeurt met op maat gemaakte tussenblokjes. Er wordt altijd minimaal 1 tussenprofiel geplaatst bij een hordeur, echter kunnen het er ook twee zijn indien u een schopplaat wilt monteren. De schopplaat past precies in een uitsparing in het tussenprofiel, om zo een mooi geheel te krijgen. Het aangeboden tussenprofiel heeft een lengte van 150 cm en is uitgevoerd in de kleur Wit RAL 9010. Op het tussenprofiel kan ook de handgreep worden geplaatst om de hordeur open en dicht te doen. 

Horrenbouw en hordeuronderdelen

Horrenbouw levert al lange tijd alles op het gebied van horren en hordeuren, met name op gebied van zelfbouw. Op het gebied van de hordeuren en bijbehorende onderdelen is het assortiment aanzienlijk uitgebreid, onder andere met deze sterke tussenprofielen voor hordeuren. Uiteraard ook alle andere losse onderdelen leverbaar, zodat u zelf een complete zware kwaliteit hordeur kunt maken of repareren. 

Sterke tussenprofielen voor hordeur kopen

Wilt u zelf een hordeur van uitstekende kwaliteit maken, gebruik dan het hordeur tussenprofiel van Horrenbouw. Deze tussenprofielen passen op onze hordeur kaderprofielen en worden gemonteerd door middel van tussenblokjes. Of ze ook op andere hordeur kaderprofielen passen is ons niet bekend. Heeft u nog vragen, neem dan vrijblijvend contact op via de telefoon of mail. Ook kunt u direct een medewerker spreken via de live chatfunctie. 

Tussenprofiel afmetingen